Workshops Tassen maken

Tijdens onze workshops ben je creatief bezig én maak je je hoofd helemaal leeg. De repetitieve handeling van het naaien met de hand zorgt voor een echt zen-momentje. In combinatie met ons gezellig en inspirerend atelier is het jouw perfect getaway voor een dagje me-time.
We combineren quality time met het aanleren van eeuwenoude technieken, maar dan wel op onze geheel ‘eigenwijze’ wijze ツ

Hoe meer keuze, hoe meer keuzestress en dat proberen we tijdens onze workshops juist te vermijden ツ. Daarom hebben we ervoor gekozen om het aanbod online te beperken. No worries, voor ieder wat wils!

 

Permanente collectie; Annekestas ~ Schoudertas ~ Etui

In onze permanente collectie kan je steeds eindeloos variëren want je kan deze tassen in verschillende formaten, soorten leer en verschillende kleuren maken. Daarnaast heb je nog ontelbare mogelijkheden voor de afwerking.

Wisselende collectie;  Springbok, AnneMarie, Baguette & Double Clutch

Deze tassen vind je tijdelijk in ons assortiment. Het formaat is bepaald maar qua kleur en leer kan je ze naar je eigen wensen aanpassen.

 

Vind je toch niet helemaal je ding? Stuur ons gerust enkele ideetjes door en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

 

 

Annekestas

Dit is zonder twijfel ons populairste model. Niet te groot, niet te klein, echt een fijn formaat! Hoewel de basis telkens hetzelfde is, kan je naar hartelust variëren met de afwerking. Een extra flapje, verschillende sluitingen, een rugzak variant, korte handvatjes, een ‘floshke’… Er blijven nieuwe versies van komen. Hieronder een aantal voorbeelden die je zeker en vast zullen inspireren om je eigen versie van deze toptas te maken.

 

 

 

Schoudertas

Schoudertas, cross body, satchel,… Deze tas heeft veel namen, maar maak er vooral JOUW tas van!
Net zoals de Annekestas komt ook deze schoudertas in verschillende variaties. Zelfde basis, eigen afwerking. 

 

 

 

Etui

Het etuitasje, of clutch, envelop, avondtasje,… Met flapje, zonder flapje, fijn schouderriempje of liever grof. Je stelt deze tas helemaal zelf samen!

 

Andere tassen

 

Springbok

De vacht van deze Zuid-Afrikaanse antilope is een mooie aanvulling in ons assortiment. De zachte witte, lichtbruine en donkere chocolade kleuren zijn echt een prachtige combinatie. De vacht is ook heerlijk zacht. Door de glooiing van je tas zie je mooi het ‘hanenkammetje’ en dat maakt je tas echt bijzonder! Avontuurlijk, etnisch en uniek.
In principe kan je al onze modellen maken in een springbok uitvoering.

 

 

AnneMarie

 

Deze tas werd in de zomer van 2021 voor het eerst gemaakt en viel erg in de smaak bij een aantal van jullie.
De tas kan je fijn en elegant dragen, maar de zijkant kan je ook uitflappen zodat de tas ineens dubbel zo groot wordt.

Het is echt een handtas. Je draagt deze tas aan of onder je arm.

 

 

 

 

Baguette

 

“Baguette”

Om het nieuwe tuigleer in Croco print uit te testen ontwierp ik deze ‘Baguette’. Net zoals een stokbrood draag je deze onder je arm. Al is het model zeker ook geschikt om als schoudertasje te dragen.

 

 

 

 

Double Clutch

 

“Double CLutch”

Een etui, maar dan dubbel. Met twee grote ritsvakken en nog een extra vakje in het midden. Compact, maar met oh zo veel ruimte! Ik verbaas me er iedere keer over hoeveel er wel niet in past!