Less is more!
Hoe meer keuze, hoe meer keuzestress en dat proberen we tijdens onze workshops juist te vermijden. Daarom hebben we ervoor gekozen om het aanbod online te beperken tot wat minder tassen. No worries, voor ieder wat wils, want je kan deze tassen in 3 formaten, 3 soorten leer en 3 verschillende kleuren maken. Daarnaast heb je nog ontelbare mogelijkheden voor de afwerking.
Vind je toch niet helemaal je ding? Stuur ons gerust enkele ideetjes door en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Annekestas

Dit is zonder twijfel ons populairste model. Niet te groot, niet te klein, echt een fijn formaat! Hoewel de basis telkens hetzelfde is, kan je naar hartelust variëren met de afwerking. Een extra flapje, verschillende sluitingen, een rugzak variant, korte handvatjes, een ‘floshke’… Er blijven nieuwe versies van komen. Hieronder een aantal voorbeelden die je zeker en vast zullen inspireren om je eigen versie van deze toptas te maken.

 

 

 

Schoudertas

Schoudertas, cross body, satchel,… Deze tas heeft veel namen, maar maak er vooral JOUW tas van!
Net zoals de Annekestas komt ook deze schoudertas in verschillende variaties. Zelfde basis, eigen afwerking. 

 

 

 

Etui

Het etuitasje, of clutch, envelop, avondtasje,… Met flapje, zonder flapje, fijn schouderriempje of liever grof. Je stelt deze tas helemaal zelf samen!

 

 

 

Springbok

De vacht van deze Zuid-Afrikaanse antilope is een mooie aanvulling in ons assortiment. De zachte witte, lichtbruine en donkere chocolade kleuren zijn echt een prachtige combinatie. De vacht is ook heerlijk zacht. Door de glooiing van je tas zie je mooi het ‘hanenkammetje’ en dat maakt je tas echt bijzonder! Avontuurlijk, etnisch en uniek.
In principe kan je al onze modellen maken in een springbok uitvoering.