Algemene info ivm de workshop ‘Tassen maken’:

Ik weet graag (uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop) welke tas je wil maken, in welk formaat, soort leer en de kleur. Je kan de verschillende modellen terugvinden via de website. 
Voor iedere tas vind je de mogelijkheden terug in de omschrijving.
Er zijn veel keuzes, ik weet het 🙈.
Als je liever langskomt om de tassen eens vast te pakken, te voelen … Spring gerust binnen tijdens de openingsuren van ons atelier.
Kom je op een zaterdag kiezen? Dan graag even een seintje vooraf. Meestal vinden er op zaterdag ook workshops plaats en hebben we niet altijd tijd om je uitvoerig te helpen met je keuze 😉

Moeite bij de keuze van het leer en woon je te ver van ons atelier om even te komen kijken? Dan bezorgen we je graag enkele staaltje via de post. 

Zodra duidelijk is welke tas je wil maken, vragen we om, uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop, het resterende bedrag te betalen.

 

Inbegrepen in de prijs van de workshop tassen maken:

  • Een warm welkom in ons inspirerende atelier
  • Een uitgebreide selectie van koffie, thee, en verfrissend water (plat & bruisend)
  • Uitgebreide lunch met lokale lekkernijen (indien je een hele dag komt)
  • Alles wat je nodig hebt, voorzien door ons – je hoeft niets mee te brengen!
  • De kennis en vaardigheden om zelf thuis verder te creëren
  • Een heerlijk zen-gevoel
  • Een unieke door jou gemaakte tas om mee naar huis te nemen

 

 

Praktisch

Voor workshops overdag: Vanaf 9:15 ben je welkom om alvast een koffietje, theetje… te nuttigen. Om 9:30 start de workshop. Het einde van de workshop is voorzien rond 16:30.

Voor avond workshops: Vanaf 18:45 ben je welkom om alvast een koffietje, theetje… te nuttigen. Om 19:00 start de workshop. Het einde van de workshop is voorzien rond 21:45.

De workshop gaat door in ons atelier; Vrijheid 138.
I.v.m. parkeren; Op de Vrijheid is het nodig een parkeerschijf te leggen (geldig voor 2 uur maar niet na 18 uur en niet op zondag). Er zijn parkeerplaatsen in de Mouterijstraat, Gelmelstraat, Tinnenpotstraat (tweede deel) of op de parking aan zaal Pax. Allen op ongeveer 5 minuten wandelen van het atelier.
Meer informatie over parkeren via deze link.

! Wortel (deelgemeente van Hoogstraten) is tot eind december afgesloten ivm wegwerkzaamheden. Je houdt hier best rekening mee bij het plannen van je route. De omleiding loopt via Rijkevorsel. Meer info via deze link.

 

De kleine lettertjes 😉;

Leer is een natuurlijk materiaal. Het is mogelijk dat het leer kleine littekens of plekjes heeft. Dit zijn geen foutjes maar natuurlijke imperfecties die deel uitmaken van dit prachtige materiaal. Bovendien maken ze je tas uniek!
De prijs van de workshop omvat het leder voor je tas, de workshop zelf en een aantal fournituren zoals rits of magneetslot, schouderriem (indien van toepassing) en bevestigingselementen
Voor extra handvatten, vakjes, flapjes enz. rekenen we de dag zelf een supplement aan. De prijzen vind je terug in ons atelier.
Een omschrijving van wat er precies inbegrepen is, is per tas verschillend. De details vind je terug bij de omschrijving van de tas op onze website. Je maakt in ieder geval een complete tas voor dit bedrag
Om ervoor te zorgen dat je de tas helemaal afkrijgt, zal ik de nodige voorbereidingen treffen. Het leer is van tevoren uitgesneden
De meeste modellen zijn ontworpen om binnen 1 dag af te krijgen. Als je ervoor kiest om extra vakken of andere details toe te voegen, heeft dit invloed op de duurtijd van de workshop. Idem voor grotere modellen.
We vragen je dan ook vriendelijk de eindtijd van de workshop te respecteren en om eventueel thuis verder te werken en/of op een later moment nog even binnen te springen. Natuurlijk begeleiden we je hierin.
Voor de eventuele afwerking kan je doordeweeks tijdens de openingsuren terecht in ons atelier. Op donderdagavond kan ik er ook zijn, maar graag een seintje vooraf.
Verstelbare schouderbandjes worden standaard in breedtes van 2 cm gesneden en gestikt, tenzij anders vermeld op de website. De lengte maken we de dag zelf passend
De fournituren (gespen, musketonhaakjes, schuifpassanten, ringen etc.) zijn in de kleur ‘oud brons’. Liever zilver? Dan laat je dit best nog even weten
Je hoeft zelf niets mee te nemen die dag, wij voorzien alles. Neem eventueel wel je leesbril mee, mocht het nodig zijn, oordopjes als je niet goed tegen hard lawaai kan en sloefkes voor een extra thuis-gevoel 😉
We adviseren je om niet je allerbeste kleding aan te trekken, je gaat ten slotte timmeren en de binnenkant van het leer kan pluisjes afgeven op je kleding 
Kan je onverhoopt toch niet?
Dat is uiteraard erg jammer. We proberen steeds een passende oplossing te vinden maar lees onderstaande wel even door:
Tot 2 weken van tevoren kan je de workshop kosteloos verplaatsen. Minder dan 2 weken? Dan is het leer voor je besteld en/of al uitgesneden en is het helaas niet meer mogelijk de workshop te annuleren of verzetten. Je kan dan iemand anders in jouw plaats sturen om jouw tas te komen maken. Of je komt de tas tijdens het crea cafe in elkaar zetten.
Er worden geen terugbetalingen gedaan tenzij je binnen 14 dagen na online aankoop gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht.

Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen, mag je me altijd bellen. Ik adviseer je graag!

Liefs,
Ibi

Trotse bijdrager aan jouw me-time ♡