Welkom bij iep!

 

Waar creativiteit en vakvrouwschap samenkomen om jou een unieke beleving te bezorgen.

Ik ben een echte creatieve duizendpoot. Al zo lang ik me kan herinneren ben ik creatief bezig. En hoewel het even duurde voor ik mijn weg daar professioneel in vond, ben ik inmiddels toch al zo’n 15 jaar met leer bezig. Wat begon als een hobby is intussen uitgegroeid tot een eigen atelier waar ik iedere dag kan doen wat ik het liefste doe!

Ontdek onze workshops in het maken van handtassen en andere lederwaren. We combineren quality time met het aanleren van eeuwenoude technieken, maar dan wel op onze geheel ‘eigenwijze’ wijze 😉

Tijdens onze workshops ben je creatief bezig én maak je je hoofd helemaal leeg. De repetitieve handeling van het naaien met de hand zorgt voor een echt zen-momentje. In combinatie met ons gezellig en inspirerend atelier is het jouw perfect getaway voor een heerlijk dagje me-time.

 

Let’s make it personal!

Onze tassen beginnen vaak met dezelfde basis, maar terwijl de tas vordert krijgt je ontwerp ruimte om te groeien en kun je jouw persoonlijke stijl toevoegen. De perfecte tas creëer je immers zelf!
Geen zorgen als je geen ervaring hebt, handigheid of creativiteit is niet vereist. Onze stap-voor-stap begeleiding maakt het voor iedereen mogelijk.

Wanneer je een volledige dag bij ons doorbrengt verwennen we je met een uitgebreide lunch met lokale lekkernijen.

 

Crea Café

Breng een ontspannende ochtend of middag door aan onze stamtafel in ons Crea Café. Werk aan je eigen project, geniet van een heerlijke haver cappuccino en laat je inspireren door gelijkgezinden.

Het Crea Café is open op woensdag en donderdag van 9-12 & 14-17. Op Vrijdag van 14-17.

We hebben ook een app-groepje!

 

Shop

Naast onze workshops & Crea Café vind je in ons atelier ook een kleine Giftshop. Je kan er DIY-pakketten vinden & originele cadeaus waarbij het ambachtelijk en lokaal karakter extra in de verf gezet wordt. Online bestellen kan via www.iep-fabriek.com

Iep Deszign biedt jou meer dan een workshop; het is een totaalbeleving. Een dag vol creativiteit, ontspanning en quality time in ons knusse atelier.

Ontdek je eigen creativiteit! We begeleiden je stap voor stap bij het maken van je unieke creaties.

Sinds kort organiseren we ook andere workshops in ons atelier; vilten, zeefdrukken, handwerken,… We worden steeds meer een creatieve ontmoetingsplaats.

We zien je graag binnenkort!

Liefs,

Ibi

 

Trotse bijdrager aan jouw me-time ♡