Workshops!

Gezellig met vriendinnen, vrijgezellen avond of creatief bedrijfsuitje. Bij ons, of in overleg op verplaatsing.

Hoe werkt het?

Je maakt een keuze uit een aantal modellen, bijvoorbeeld een etui, shopper, schoudertas… De mallen hebben we van te voren voor je uitgesneden dus je kan meteen aan de slag! We werken niet met naaimachines maar gaan op ambachtelijke wijze aan de slag met zogenaamde ‘naaitanden’ en een hamer. Je slaat dan de gaatjes in het leer om ze vervolgens met de hand in elkaar te zetten. Je kan de tas helemaal naar eigen wens afwerken. We hebben verschillende kleuren (wax)garen en sluitingen. Je kan kwastjes maken en zelfs een tekst graveren of stempelen met leerstempels.
Uiteraard staan we je bij met de nodige uitleg en hulp & voorzien we je ook van lekkers. Kom je een hele dag? Dan staat er een  lekkere lunch voor je klaar. Dit alles in ons knusse atelier aan een grote werktafel.

Heb je een datum uitgekozen? Super tof! Je maakt de reservatie definitief door een voorschot van € 50 over te maken (de details bezorgen we je via mail). Uiterlijk 2 weken van te voren vragen we je om de keuze van je tas door te geven en om het resterende bedrag over te maken.
Kan je onverhoopt toch niet? Dan mag je iemand anders in jouw plaats sturen. In overleg kan je, mits een nieuwe reservatie van € 50, ook een ander moment kiezen waarop je de door jou gekozen tas alsnog komt maken. Er worden geen terugbetalingen gedaan.

 

 

Meer info? Inschrijven?

Tassen in soepel leder

Tassen in (plantaardig gelooid) tuigleer

 

 

Nog wat praktische zaken 

  • Zodra je een datum gekozen hebt, vragen we om een voorschot van € 50 over te maken om jouw plekje te reserveren. Je plaats is dus pas gegarandeerd nadat we dit voorschot hebben ontvangen.
  • Welke tas je wil maken, hoef je niet meteen door te geven. Daar kan je nog rustig over nadenken. Enkele weken voor de workshop contacteer ik je opnieuw om te bekijken welke tas je wil maken en in welke kleur. Hiervoor kan je altijd eens een kijkje komen nemen in ons atelier. Eenmaal je een keuze hebt gemaakt, vragen we om het resterende bedrag over te maken.
  • Hou er rekening mee dat we ongeveer twee weken nodig hebben om je leer en materiaal te bestellen en voor te bereiden.
  • Heb je een datum gereserveerd en kan je toch niet? Dan kiezen we in overleg een nieuwe datum. We kunnen geen terugbetalingen doen.
  • De workshops gaan door op voorwaarde dat er minimaal 4 inschrijvingen zijn. Ben je met minder? Dan probeer ik om nog andere mensen uit te nodigen, maar dit kan ik niet garanderen.

 

 • Leer is een natuurlijk materiaal. Het is mogelijk dat het leer kleine littekens of plekjes heeft. Dit zijn geen foutjes maar maken deel uit van dit prachtige natuurlijke product. Bovendien geven ze een meerwaarde aan je tas want ze is uniek!
 • Kom je een hele dag? Dan staat er ook een lunch voor je klaar. We proberen om dit zo gevarieerd mogelijk te houden met verse, huisbereide maar voor namelijk lekkere producten. Ik laat me graag inspireren door Pinterest en ander blogs, dus je hoeft je niet aan standaard boterhammen te verwachten 😉 Laat het ons zeker weten wanneer je een allergie, dieet, vegetarisch of andere wensen hebt.
 • De workshop gaat door in ons Atelier, te vinden via het paadje tussen Leemstraat 9 en 9a, 2320 Hoogstraten. Je kan gratis parkeren in de Leemstraat, bij de Politie is meestal wel plaats. Als je het paadje oploopt, is het achter de garages aan de rechterkant. Je ziet het wel als je er bent 😉