Workshops!

Gezellig met vriendinnen, vrijgezellen avond of creatief bedrijfsuitje. Bij ons, of in overleg op verplaatsing.

Hoe werkt het?

Je maakt een keuze uit een aantal modellen, bijvoorbeeld een etui, shopper, schoudertas… De mallen hebben we van te voren voor je uitgesneden dus je kan meteen aan de slag! We werken niet met naaimachines maar gaan op ambachtelijke wijze aan de slag met zogenaamde ‘naaitanden’ en een hamer. Je slaat dan de gaatjes in het leer om ze vervolgens met de hand in elkaar te zetten. Je kan de tas helemaal naar eigen wens afwerken. We hebben verschillende kleuren (wax)garen en sluitingen. Je kan kwastjes maken en zelfs een tekst graveren of stempelen met leerstempels.
Uiteraard staan we je bij met de nodige uitleg en hulp & voorzien we je ook van lekkers. Kom je een hele dag? Dan staat er een  lekkere lunch voor je klaar. Dit alles in ons knusse atelier aan een grote werktafel.
Het is niet nodig om allemaal voor dezelfde tas te kiezen. Enkel voor de tassen in plantaardig gelooid leer voorzien we aparte data.

Heb je een datum uitgekozen? Super tof! Je maakt de reservatie definitief door een voorschot van € 50 over te maken (de details bezorgen we je via mail). Uiterlijk 2 weken van te voren vragen we je om de keuze van je tas door te geven en om het resterende bedrag over te maken.
Kan je onverhoopt toch niet? Dan mag je iemand anders in jouw plaats sturen. In overleg kan je, mits een nieuwe reservatie van € 50, ook een ander moment kiezen waarop je de door jou gekozen tas alsnog komt maken. Er worden geen terugbetalingen gedaan.

De workshop gaat door in ons atelier. Je kan het atelier bereiken via het paadje tussen Leemstraat 9 en 9a in Hoogstraten, ik zet meestal een bord aan de straatkant, mits het weer het toelaat. Parkeren kan je in de Leemstraat, bij de Politie is meestal wel plaats. Als je het paadje oploopt, is het achter de garages aan de rechterkant. Je ziet het wel als je er bent 😉