Workshops Tassen maken

Tijdens onze workshops ben je creatief bezig én maak je je hoofd helemaal leeg. De repetitieve handeling van het naaien met de hand zorgt voor een echt zen-momentje. In combinatie met ons gezellig en inspirerend atelier is het jouw perfect getaway voor een dagje me-time.
We combineren quality time met het aanleren van eeuwenoude technieken, maar dan wel op onze geheel ‘eigenwijze’ wijze 😉

Vooraf geef je het door jou gekozen model van tas door en wij zorgen ervoor dat de voorgesneden lappen leer voor je klaarliggen. We leren je hoe je te werk gaat met ambachtelijk gereedschap; met naaitanden en hamer timmer je eerst gaatjes in het leer om vervolgens met naald en draad de lappen leer aan elkaar te zetten (we werken niet met naaimachines). We hebben verschillende gereedschappen om jouw tassen-project tot een succes te brengen.
De basis van onze tassen begint vaak hetzelfde, maar naarmate de tas verder in elkaar gezet wordt, groeit jouw ontwerp en kan je je eigen elementen toevoegen. De perfecte tas stel je immers zelf samen!

Je hebt geen ervaring nodig, hoeft niet perse handig of creatief te zijn en we begeleiden je stap voor stap.

Inbegrepen in de prijs:

  • Een gezellig plekje in ons inspirerende atelier
  • Koffie, thee & water (plat & bruis)
  • Uitgebreide lunch (indien je een hele dag komt)
  • Je hoeft zelf niets mee te brengen, wij voorzien alles
  • Je gaat naar huis met een super toffe leren tas, de know-how om zelf thuis aan de slag te gaan én een heerlijk zen gevoel

Praktisch

De reservatie van de workshop kost € 50, daarnaast geef je uiterlijk 2 weken voor de start van de workshop nog de keuze van je tas door. Ik contacteer je hiervoor via mail. Het resterende bedrag betaal je ten laatste op de dag van de workshop.
Een voorbeeld; De Annekestas kost € 130. Je betaalt nu een voorschot van € 50. Voor het starten van de workshop betaal je het restant van € 80. Betalen kan via Payconic, je bankapp of overschrijving. Je kan zelf kiezen welke tas je wil maken; je vindt de beschikbare modellen terug bij de workshops.
Kan je onverhoopt toch niet? Dan mag je iemand anders in jouw plaats sturen, maar er worden geen terugbetalingen gedaan. Er is wél herroepingsrecht tot 14 dagen na online aankoop.

De dag zal er als volgt uitzien:
9:30 Ontvangst + kennismaking met verschillende soorten leer
10:30 Uitwerken en voorbereiden van je ontwerp
11:00 In elkaar zetten van je tas
12:30 Lunch
16:30 Einde workshop

Je kan het atelier bereiken via het paadje tussen Leemstraat 9 en 9a te Hoogstraten.  Als je het paadje oploopt, is het achter de garages aan de rechterkant. Je ziet het wel als je er bent 😉 Parkeren kan je in de Leemstraat, bij de Politie is meestal wel plaats, of tegenover de politie in het Koolhof.
Rij je met GPS? Dan geef je best Leemstraat 9 in. Het adres via google maps stuurt je naar de verkeerde kant van het pand en het atelier is dan niet te bereiken.