Op zaterdag 27 april zetten we onze deuren nog eens open. Heb jij binnenkort een workshop bij ons gepland en heb je nog geen idee welke tas je gaat maken? Spring dan zeker even binnen om ze te bekijken!
Nieuwsgierig naar wat er nog meer in ons Leder Atelier te doen valt? Benieuwd naar de komende workshops? Nog op zoek naar een zomeractiviteit met je (klein)kids? Allemaal welkom op zaterdag 27 april tussen 11:00 en 18:00 uur.

 

Kinderworkshops

In augustus kan je op de woensdagmiddagen met je kind, kleinkind, nichtje, of neefje natuurlijk ;-), samen komen workshoppen. We hebben een set van 3 etuitjes die jullie samen gaan maken. 
Een klein portemonneetje, een make-up tasje of pennenzakje en een gepersonaliseerd mini-etui met schouderriempje en rits. 

De setjes liggen vanaf zaterdag 27 april in het atelier om te bekijken. Ook kan je je vanaf die dag inschrijven.

*We denken dat je als ouder het beste zelf kan inschatten of jouw kind hier handig genoeg voor is. We vinden het ook fijn als jijzelf al eerder een workshop bij ons volgde zodat je hem/haar goed kan begeleiden. Uiteraard zijn wij er ook nog om te helpen 😉

 

 

 

Oxford Satchels

Omdat dit een hele nieuwe techniek is (verven van leer, schalmen, polijsten,…), was het voor ons noodzakelijk om eerst een test-workshop te organiseren. In februari kwamen Merel en Ria de Oxford Satchel voor het eerst in elkaar zetten, en met succes! 
Tijdens de vorige open deur stonden ze al te pronken en vanaf september dit jaar kan je ze ook effectief komen maken.

Zaterdag ligt er in ieder geval nog 1 nieuwe versie van deze tassen in plantaardig gelooid tuigleer voor jullie klaar. Erg benieuwd wat jullie er van vinden.

De workshops voor deze tassen zijn verspreid over 2 weekenddagen. Afhankelijk van het gekozen model heb je minimaal 5 uur nodig, voor de grote Oxford Satchels zelfs 2 volledige dagen. 

Voor de nieuwsgierigen onder jullie; Ria schreef een review over deze dag 😉

” Beste Ibi

Nadat we bij de open deurdag bij je geweest waren en al die nieuwe modellen tassen er te pronken hingen. Begon het bij ons drieen weer te kriebelen. Dus hup, een afspraak met je gemaakt voor een workshop.
Voor ons, maar ook voor jou, was het een uitdaging, want dit model had je nog niet eerder in een workshop gemaakt. Maar zoals we je kennen, ben je helemaal “zen”, gezellig een chill-muziekje op de achtergrond en heel ontspannen aan de arbeid. We zijn van alle gemakken voorzien, de instrumenten en tools binnen handbereik, een natje en droogje “erbij. Gezellig babbelend, maar soms ook totale stilte door de
concentratie, zien we het resultaat al snel tevoorschijn komen.
Tussen de middag, heb je als gastvrouw, een heerlijke lunch met soep en salades tevoorschijn getoverd. De houtkachel brandde gezellig en buiten miezerde het de hele dag, we hadden geen beter weekend kunnen treffen! Genieten met een grote G!
We hebben weer super gezellige dagen gehad, hier in Hoogstraten. En rijden met een trots en voldaan gevoel terug naar Nederland.
Twee keer plezier: eerst het maken en later van het dragen (ik vond het zelfs jammer dat ie klaar was).
We nemen nog wat kaartjes mee, om anderen te geven. Want als die onze tas zien, wordt er meteen gevraagd, Waar heb je die gemaakt?
Ibi, voor mij was dit m’n derde tas, maar ik weet zeker dat je me terug zal zien.
Super bedankt voor de reuze gezellige dagen!
Namens Lia, Merel en Ria”

 

Van 26 tot 28 april zijn het ook weer ‘Trendy Summer Days’, er valt dus vanalles in Hoogstraten te beleven!
Wij zien jullie graag op zaterdag 🙂 

Je kan het atelier bereiken via het paadje tussen Leemstraat 9 en 9a, er staat een bord aan de straatkant. Parkeren kan je in de Leemstraat. Als je het paadje oploopt, is het achter de garages aan de rechterkant. Je ziet het wel als je er bent 😉