Open Deur op 10 oktober

 

Op 10 oktober zetten we de deuren nog eens open. De laatste keer dat we dat deden, was op 13 oktober 2019 dus het mag wel weer eens he! 🙃
Nieuwsgierig naar wat we in ons atelier allemaal fabriceren? De komende maanden een workshop gepland maar weet je niet goed welke tas je gaat maken? Kom dan zeker een kijkje nemen.

 

Wat je op 10 oktober ook in ons atelier gaat vinden, of beter gezegd ‘wie’, is Nancy van Lei55 Viltatelier. Zij gaat in november 3 woensdag voormiddagen viltworkshops organiseren in ons atelier. We zeggen al een hele tijd dat we ook eens aan wat andere vormen van creativiteit een platform willen bieden en dat gaat nu ein-de-lijk gebeuren 😊  Nancy is de eerste van hoogstwaarschijnlijk nog een aantal (niet-leer-gerelateerde) workshops.

Ken je, of ben je, iemand die nog op zoek is naar een workshopruimte? Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden!

Verder zetten we tijdens de open deur ook ineens de deuren open voor de inschrijvingen van 2022 en kan je onze producten van @hi_manners ter plaatse komen bewonderen.

 

Welkom tussen 10 en 17 uur. Graag tot dan 😀

 

Je kan het atelier bereiken via het paadje tussen Leemstraat 9 en 9a. Als je het paadje oploopt, is het achter de garages aan de rechterkant. Gewoon de bordjes volgen. Je ziet het wel als je er bent 😉. 
Parkeren kan je in de Leemstraat, bij de Politie is meestal wel plaats, of tegenover de politie in het Koolhof (liever niet voor het appartementsgebouw van Leemstraat 9a, deze plaatsen zijn gereserveerd voor de bewoners ervan). 

 

Nog vragen? Bel me gerust (0472/10.24.10)

 

Tot snel!
Liefs,
Ibi