Hoogstraten Feest!

Van vrijdag 21 tem zondag 23 april 

 

 

 

 

Tijdens het weekend van vrijdag 21 april tem zondag 23 april is het Hoogstraten Feest!

Ook wij zetten onze deuren extra open!
Vrijdag 14 – 17:30
Zaterdag 10 – 17
Zondag 11 – 16 

Spring gerust binnen om een kijkje te komen nemen in ons atelier. Om een tas uit te kiezen voor een komende workshop, om je nieuwsgierigheid in het lederambacht aan te wakkeren, of om met de kids creatief aan de slag te gaan.

In het kader van Erfgoeddag kleden we ons atelier namelijk in een extra educatief jasje. Het thema is dit jaar ‘Beestig’. En dat past natuurlijk helemaal bij onze workshops waarbij we jong en oud de technieken van lederbewerking aanleren.
‘Oude technieken, in een hip jasje’ verwoorde een lieve medewerker van de dienst Erfgoed het enkele jaren geleden. Dat kunnen we alleen maar beamen. 

Voor het thema ‘Beestig’ leek het ons wel leuk om een passende activiteit te verzinnen. Daarom kan je tijdens Erfgoeddag een vogelhanger van leer komen maken. Hoewel deze activiteit zich vooral richt op kinderen van 7-12, is ze geschikt voor alle leeftijden, al dan niet met wat begeleiding 😉
Je kan deze vogelhanger ook decoreren met een kleurtje, een tekening of gestempelde tekst. 

 

De mini-workshop op zondag 23 april wordt mede mogelijk gemaakt door de organisator van Erfgoeddag. Welkom van 11 tot 16 uur en zolang het leer strekt. De mini-workshop ‘leren vogeltje’ heeft een waarde van € 7,50. Andere mini-workshops zijn ter plaatse te betalen.  De mini-workshop kan niet omgeruild worden voor andere zaken en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.