Workshop data

Hieronder de kalender met data voor de komende maanden. Kom je liever op een ander moment? Neem dan even contact op zodat we de agenda’s op mekaar af kunnen stemmen.
De workshops gaan steeds door van 9:45 tot 17 uur, tenzij anders vermeld, en er dienen minimaal 4 inschrijvingen te zijn.

Liever een ‘prive’ workshop? Dat kan vanaf 4 personen. Geef het wel even door bij je reservatie.

Wil je iemand een workshop cadeau doen? Dan hebben we een leuke giftvoucher voor je. Deze kunnen we personaliseren en naar de gelukkige toesturen.

Heb je een datum uitgekozen? Super tof! Je maakt de reservatie definitief door een voorschot van € 50 over te maken (de details bezorgen we je via mail). Uiterlijk 2 weken van te voren vragen we om de keuze van je tas en het resterende bedrag over te maken.
Kan je onverhoopt toch niet? Dan mag je iemand anders in jouw plaats sturen. In overleg kan je, mits een nieuwe reservatie van € 50, wel een ander moment kiezen waarop je alsnog de door jou gekozen tas komt maken. Er worden geen terugbetalingen gedaan.

 

 

De workshops voor 2020 zitten er helaas op. Naar aanleiding van de richtlijnen FOD economie op 30/10 zijn alle workshops tot en met 13 december uitgesteld. 
Wil je alvast een plekje reserveren voor 2021? Stuur ons even een mailtje. We bekijken graag samen de mogelijkheden.