Workshop Hartjes en Kerstboompjes van leer

69,00

Op donderdag 7 december maken we leren hartjes en kerstboompjes tijdens een avond-workshop. De workshop gaat door van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Uitverkocht

"Hartjes en Kerstboompjes van leer"

We maken ze zelf al jaren, voor in de boom, tegen het raam, aan jullie cadeautjes... Dringend tijd om hier ook tijdens de feestdagen een workshop van in te plannen.

Na een kort woordje uitleg ga je zelf aan de slag met het decoreren van 8 leren hartjes of kerstboompjes. Een combinatie van de 2 kan natuurijk ook. Ga je aan de slag met leerverf en kies je voor een vrolijk kleurenpallet met leuke figuren? Of hou je eerder van natuurlijk en minimalistisch? We laten je enkele voorbeelden zien waarna je jouw creativiteit helemaal kwijt kan aan onze werktafel.
Het is ook mogelijk om een bepaald ontwerp te transfereren op het leer. Mocht je dat willen, neem dan je eigen ontwerpen mee naar de workshop.

Tijdens onze workshops ben je creatief bezig én maak je je hoofd helemaal leeg. Werken met je handen zorgt voor een echt zen-momentje. In combinatie met ons gezellig en inspirerend atelier is het jouw perfect getaway voor een avondje me-time.
We combineren quality time met het aanleren van eeuwenoude technieken, maar dan wel op onze geheel 'eigenwijze' wijze 😉

Je hebt geen ervaring nodig, hoeft niet perse handig of creatief te zijn en we begeleiden je stap voor stap.

Inbegrepen in de prijs:

  • Een gezellig plekje in ons inspirerende atelier
  • Koffie, thee & water (plat & bruis)
  • Bubbels en Bites
  • Je hoeft zelf niets mee te brengen, wij voorzien alles
  • Je gaat naar huis met 8 afgewerkte hartjes of kerstboompjes, de know-how om zelf thuis aan de slag te gaan én een heerlijk zen gevoel

Wil je thuis graag verder aan de slag met deze hertjes of kerstboompjes? Dan hebben we een DIY-kitje voor je klaarstaan.

Praktisch

Om je plaatsje te reserveren schrijf je je in via de webshop. Betalen kan via de webshop, overschrijving of in het atelier met Bancontact.

Kan je onverhoopt toch niet? Dan mag je iemand anders in jouw plaats sturen, maar er worden geen terugbetalingen gedaan. Tenzij je binnen 14 dagen na aankoop gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht.

De workshop gaat door in ons atelier; Vrijheid 138.
Ivm parkeren; Op de Vrijheid is het nodig een parkeerschijf te leggen (geldig voor 2 uur, niet op zondag en na 18 uur). Er zijn parkeerplaatsen zonder parkeerschijf in de Mouterijstraat, Gelmelstraat, Tinnenpotstraat (tweede deel) of op de parking aan zaal Pax. Allen op ongeveer 5 minuten wandelen van het atelier.
Meer informatie over parkeren via deze link.

Kies bij het afrekenen voor “afhalen“, zo hoef je geen verzendkosten te betalen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop Hartjes en Kerstboompjes van leer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *